DECORATIEF INTERIEUR

OVERBEEK IN HAARLEM IS UW CREATIEVE PARTNER


Een hangplant slingert speels omlaag voor de wand met boomschorsstructuur. Tot bijna op het werkblad met robuuste betonlook. Daarop wachten glazen potten, gevuld met kruiden op culinaire actie. Proeft u de sfeer? Ruikt u de aroma’s? Dit is uw keuken in Haarlem. Of de bar van uw bistro in Amsterdam.

Vraag nu een offerte aan

Ruime keuze wandafwerkingen


Overbeek Stucadoor Vloer & Wandstyling heeft een ruime keuze uit verschillende wandafwerkingen. Wij zijn gecertificeerd verwerker van onder andere Novacolor.


Hieronder ziet u een aantal van onze huisstylen.

Wij Stylen uw interieur / trappen

Wij geven uw oude interieur en trappen een tweede leven met een stevige afwerklaag. Dit doen wij onder andere met Beton Ciré / Microcement van Pandomo. Maar we maken ook nieuwe meubelstukken voor u op maat. Afgewerkt met olie of een kraswerende laklaag. Objecten die lijken te versmelten met de omgeving. Een verrijking van uw interieur.

Creatieve oplossing

De creativiteit en het vakmanschap van Overbeek Stucadoor Vloer & Wandstyling reikt verder dan woning- en bedrijfsinterieurs en meubels. Wij herstellen ook beschadigd natuursteen in kerken of andere monumentale gebouwen.

Bespreek uw project met ons