EEN DESIGNVLOER VAN OVERBEEK STUCADOOR VLOER & WANDSTYLING IN HAARLEM

“Een gietvloer? In je woon- of badkamer? Dat is toch iets voor in een bedrijfshal?” Slijtvast, vloeistofdicht en gemakkelijk in onderhoud. Goede eigenschappen voor een vloer in een bedrijf én in uw woning. U kiest voor een design. In uw woonkamer, keuken of badkamer.

Neem nu contact op

De PU-vloer is sterk en heeft uitstraling

Overbeek Stucadoor Vloer & Wandstyling giet uw polyurethaanvloer met een polymeer vloeistof. Er ontstaat een naadloos, egaal oppervlak dat gemakkelijk de omgevingstemperatuur aanneemt. U krijgt dus geen koude voeten. Het kleurenpallet voor een PU-vloer is vrijwel onbeperkt. Kies de tint die uw interieur die warme of authentieke uitstraling geeft. We kunnen ook 2 kleuren door elkaar laten lopen.


Onderhoud en vloerverwarming


U knoeit rode wijn of u laat een zandspoor achter. Een keer stofzuigen of dweilen en uw vloer is weer schoon. Vuil krijgt geen kans op de dunne, maar sterke ondergrond. En door de geringe dikte kunt u een PU-vloer gemakkelijk combineren met vloerverwarming.Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Microcement voor badkamers, bedrijfsvloeren en zwembaden

Microcement nemen we af bij Nederlandse fabrikanten. Het is een mix van zeer fijne cementkorrels, een polymeer vloeistof en pigment. Het is toepasbaar op wanden en vloeren en kan in vrijwel elke kleur gemengd worden. Met structuren en effecten zoals die van beton. We brengen het in meerdere lagen over elkaar aan die we uiteindelijk afwerken met PU 2 componentenlak. Die geeft het oppervlak een minimale krasgevoeligheid en het beschermd tegen vloeistof, vuil en vlekken. Meer weten over microcementvloeren en -muren?

Neem contact op voor meer informatie

Geef uw betonvloer weer glans met een coating

Met een hoogwaardige epoxycoating maken we een betonvloer duurzamer. Het maakt het oppervlak vloeistofdicht en geeft kleur aan de vloer. Zeer geschikt voor industrie- en winkelvloeren.

Neem contact met ons op voor meer informatie