EEN TRENDY BADKAMER

IN DE REGIO HAARLEM EN AMSTERDAM

Wit porselein tegen een gemarmerde achtergrond. De antracietkleurige vloer loopt naadloos tot aan de muren.  Geen voegen. Geen naden. U baadt in luxe.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Wandstyling met microcement

Tegels zijn niet de enige optie om de natte cel in uw badkamer te bekleden. Ook microcement heeft alle noodzakelijke eigenschappen:

1. Het is waterdicht.
2. Het is haast ongevoelig voor krassen.
3. Het beschermt tegen vuil en vlekken.

Overbeek Stucadoor Vloer & Wandstyling werkt met een Nederlands kwaliteitsproduct. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Door de extreme kleefkracht kan het aangebracht worden op vrijwel elke ondergrond: bestaand stucwerk, hout, tegels of beton. Het gladde oppervlak reinigt u in een handomdraai. En omdat er geen naden zijn waar vuil in ophoopt, is het extra hygiënisch.

Een strakke schoonmaakvriendelijke badkamer

Voor de wandafwerking in de droge ruimte van de badkamer biedt Overbeek Stucadoor Vloer & Wandstyling meer decoratieve mogelijkheden. Denk aan kalkglanspleisters en acrylaatgebonden stucwerk. De toplaag van PU 2-componentenlak maakt de wanden vloeistofdicht. En u maakt de wanden gemakkelijk schoon.

Vloeiend teamwork

Wij bouwen uw badkamer op met een vast team van vaklieden. Door jaren ervaring zijn we goed op elkaar ingespeeld. Ons werkproces heeft daardoor korte lijnen en verloopt doorgaans vloeiend.

Wat kunnen we voor u doen?