Decoratief interieur

Overbeek in Haarlem is uw creatieve partner

Een hangplant slingert speels omlaag voor de wand met boomschorsstructuur. Tot bijna op het werkblad met robuuste betonlook. Daarop wachten glazen potten, gevuld met kruiden op culinaire actie. Proeft u de sfeer? Ruikt u de aroma’s? Dit is uw keuken in Haarlem. Of de bar van uw bistro in Amsterdam.

Stucwerk combineren met uiteenlopende materialen

Strak stucwerk en een gietvloer combineren prachtig met hout, metaal en kunststof. Het enorme kleurenpalet en de toepasbare effecten bieden eindeloze mogelijkheden voor de look van uw interieur. Modern, industrieel, warm of authentiek.


Overbeek Stucadoor Vloer & Wandstyling creëert niet alleen sfeer met wandafwerking en gietvloeren. De stucmaterialen werken uitstekend op bijvoorbeeld aanrecht- en tafelbladen en op meubelstukken.


 Bekijk de video hoe wij deze bar hebben gemaakt.

Informeer naar de talrijke mogelijkheden

Wij stylen uw meubels

Wij geven uw oude meubels een tweede leven met een stevige afwerklaag. Maar we maken ook nieuwe meubelstukken voor u op maat. Afgewerkt met olie of een kraswerende laklaag. Objecten die lijken te versmelten met de omgeving. Een verrijking van uw interieur.


Laat Overbeek u inspireren

Creatieve oplossingen

De creativiteit en het vakmanschap van Overbeek Stucadoor Vloer & Wandstyling reikt verder dan woning- en bedrijfsinterieurs en meubels. Wij herstellen ook beschadigd natuursteen in kerken of andere monumentale gebouwen.